KLJUČAN ISPIT / Uoči utakmice s Hrvatskom, iz mađarskog tabora stigla velika najava: 'Jako se dobro znamo, imamo jedan cilj'

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica Hrvatske i Mađarske počinje u subotu u 18 sati uz prijenos na RTL-u, a od 16.55 budite uz emisiju 'Vrijeme je za rukomet'

20.1.2024.
8:32
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatsku nakon poraza u četvrtak od Francuske u prvoj utakmici druge faze Europskog prvenstva, u drugom kolu u subotu očekuje utakmica protiv Mađarske. Susret počinje u 18 sati uz prijenos na RTL-u, a od 16.55 budite uz emisiju 'Vrijeme je za rukomet'.

Image
POZNATA SATNICA /

Ovo je raspored utakmica Hrvatske u drugom krugu Eura

Image
POZNATA SATNICA /

Ovo je raspored utakmica Hrvatske u drugom krugu Eura

Naši rukometaši su trenutno peti u skupini II s jednim bodom, kojega su prenijeli iz prve faze, a Mađari su nakon poraza u 1. kolu od Austrije treći s dva boda i izabranicima Gorana Perkovca je pobjeda u ovoj utakmici imperativ za ostanak u igri za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je na konferenciji za medije najavio mađarski izbornik, Španjolac Chema Rodriguez.

"Hrvatska je dobro poznat protivnik koji ovdje igra jako dobar rukomet. Dokazali su to pobjedom protiv Španjolske i jako vrlo utakmicom protiv Francuske", rekao je i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro se poznajemo, nema puno nepoznanica, iako ima novih igrača na svakoj strani. Cilj nam je vratiti se u igru za polufinale nakon lošeg starta u Kölnu."

Najbolji mađarski igrač Bence Banhidi se nadovezao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako se dobro znamo s Hrvatskom, vidjeli smo njihove odlične igre ovdje i znam samo da nas čeka još teži posao od svih dosadašnjih."

Napete i atraktivne utakmice te još jedan pohod Hrvatske na novu medalju gledatelji mogu pratiti od 10. siječnja - na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo