UMOR I MANJE OD 24 SATA ZA ODMOR UČINILI SVOJE: / Što mislite, tko je prema kladionicama favorit u borbi za broncu?

Image
Foto: Pixsell

Kladionice kažu da je Slovenija večeras blagi favorit protiv Hrvatske.

28.1.2017.
13:29
Pixsell
VOYO logo

To je rezultat imalo, prema svemu sudeći, to što "kauboji" nisu imali niti 24 sata za odmor nakon dramatične polufinalne utakmice protiv Norveške, u kojoj su kauboji pali u produžetku nakon velike bitke u pariškom Bercyju. Naravno, tome da je Slovenija blagi favorit kumovala je i trenutno loše mentalna stabilnost naših potrošenih rukometaša.

U hrvatskim kladionicama u subotu koeficijent na pobjedu Slovenije je 2.00, a na naše 2.50. Deset je kvota na neriješeno. Vrijedi naglasiti kako su kladioničari dobro procijenili utakmicu Hrvatske i Norveške. Uoči susreta, omjer je bio 50-50, a na kraju je sve otišlo u produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O TRAGIČARU HORVATU: Izbornik Babić dao odgovor na pitanje koje muči čitavu naciju

Protiv Španjolske su, pak, kladionice kauboje okarakterizirali kao autsajdere, a tome svjedoči i koeficijent od 3.50. Na kraju je slavila Hrvatska. Onaj tko se kladio na Hrvatsku u toj utakmici mogao je dobro zaraditi.

U finalu kladionice predviđaju i laganu pobjedu Francuza. Omjer je 1.35 na domaćine, a 4.00 na Norvežane koji prvi put u povijesti igraju finale Svjetskog rukometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo