'Suci gledaju budžete momčadi, pa tako i sude'

29.3.2011.
0:03
VOYO logo

Strasti su se smirile, Löwen je u ponedjeljak otputovao iz Zagreba s tri gola prednosti (28:31) u džepu, a ta bi im naoko mala prednost mogla biti dostatna za ulazak u četvrtinu finala Lige prvaka.

Iako CO Zagreb u četvrtak čeka uzvratna utakmica, bit će to težak posao u Mannheimu. Trebat će s Nijemcima ući u klinč, otvorenu razmjenu 'udaraca', ali ovih je ipak više, duže su im i 'ruke', odnosno trenerova klupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Gobac, prvi čovjek CO Zagreba, nije bio nesretan, ali ni ljutit jutro nakon utakmice.

"Ma kakvi, nismo ljutiti. Dogodile su se dvije stvari koje su nas stajale pobjede. Prvo, nismo imali velik broj važnih igrača, a uvjeravam vas, da su igrali Valčić, Horvat i Vukić, eh, tada bismo dobili s četiri ili pet razlike! Drugo su suci", izjavio je Gobac i objasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suđenje nije bilo objektivno, neću tvrditi da su nas oštetili, ali respektirali su goste ipak malo previše, odluke su u pravilu odlazile na njihovu stranu. Ali to je, na žalost, na zapadu tako. Gleda se tko ima koliko love. A računica je sljedeća, mi imamo budžet od 3,5 milijuna eura, a Löwen od 11! I tu je sve jasno", tvrdi Gobac.

Upravo u tome i jest problem, Ivici Obrvanu prilično su 'kratki rukavi' za hrvanje s najboljima u Europi, orijentiran je na mlade domaće dečke. Primjera radi, krajem prvog poluvremena njegov kolega trener Gudmundur Gudmundsson ubacio je trojicu svježih s klupe, Bieleckog, Šešuma i Roggischa. A naši zapuhani, Balić izmoren...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo prije pet godina krenuli u stvaranje momčadi, planirali smo da će Vori i Duvnjak ostati, možda da nekoga i vratimo, no budžet nam se smanjio u dvije godine za dva milijuna eura. Ali ne odustajemo, radimo cijeli niz akcija, a uskoro ćemo potpisati ugovor s jednom izuzetno jakom marketinškom tvrtkom. Želimo napraviti pozitivnu priču oko kluba, da prati onu oko reprezentacije. I gledatelja je bilo 11 tisuća, nedavno je na derbiju Dinama i Hajduka bilo tek 700 ljudi više. I to nešto govori", zaključuje Gobac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo