ŠTO TOČNO ČEKA HRVATSKU U POLUFINALU EURA? / Evo kada i gdje nastupaju Kauboji te tko su im potencijalni protivnici

Image

Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto igrat će polufinale 24. siječnja u 18 sati

18.1.2020.
22:35
VOYO logo

U dvoboju 2. kola I skupine EURA u Beču su hrvatski rukometaši pobijedili Njemačku s 25-24 (11-14) i osigurali polufinale. Pobjedu je Hrvatskoj donio gol Igora Karačića minutu i pol prije kraja, te obrana Marina Šege 13 sekundi prije kraja. Kod Hrvatske je Igor Karačić zabio 7 golova, a Domagoj Duvnjak je imao pet pogodaka, dok je Nijemce predvodio Gensheimer s 4 gola.

Image
BRAVO DEČKI, POKAZALI STE M*DA! /

Javio nam se (po)najveći tragičar reprezentacije; 'Odmah se zaboravi i na ružne stvari'

Image
BRAVO DEČKI, POKAZALI STE M*DA! /

Javio nam se (po)najveći tragičar reprezentacije; 'Odmah se zaboravi i na ružne stvari'

E sada, što točno čeka Hrvatsku u polufinalu? Hrvatska je trenutno izjednačena sa Španjolskom, odnosno obje momčadi imaju po šest bodova i dvije utakmice prije do kraja drugog krugu. Hrvatska ima četiri boda više od Austrijanaca i Nijemaca koji igraju međusobno, a kako su obje reprezentacije izgubile od Hrvatske više ju niti ne mogu prestići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

16.01.2020., Wiener Stadthalle, Bec, Austrija - Europsko rukometno prvenstvo, skupina I, 1. kolo, Hrvatska - Austrija. Izbbornik hrvatske reprezentacije Lino Cervar Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Što nas čeka u polufinalu?

Hrvatska do kraja drugog kruga igra protiv Češke 20. siječnja u 16 sati, a u posljednjem kolu bi trebala u supermeču sa Španjolcima 22. siječnja u 16 sati, odlučivati o prvom mjestu. Ako Hrvatska osvoji prvo mjesto igrat će polufinale 24. siječnja u 18 sati u Stockholmu protiv drugoplasirene momčadi iz druge skupine, a to je za sada Slovenija koja ima četiri boda kao i Norveška, a oni pak igraju meč u nedjelju. Dva boda manje, imaju Portugalci, koji još mogu upasti u polufinale, ali ipak imaju nešto manje šanse.

U slučaju poraza od Španjolske i druge pozicije, Hrvatske će također igrati 24. siječnja, ali u 20 i 30 protiv prvoplasirane momčadi iz druge skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Veliko finale na rasporedu je 26. siječnja, a istoga dana igra se i utakmica za treće mjesto, samo u ranijem terminu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo