Hrvatska izvisila, oni ipak vjeruju više Srbiji!

Nakon što su u siječnju ove godine ugostili najbolje rukometaše Europe, Srbija će u prosincu biti domaćin i najboljim rukometašicama Starog kontinenta.

19.6.2012.
8:15
VOYO logo

Nakon što je nedavno Nizozemska otkazala domaćinstvo najboljim rukometašicama Starog kontinenta, Europska rukometna federacije imala je čak deset kandidata koji su bili spremni uskočiti, među njima i Hrvatska.

Na kraju su se odlučili za Srbiju, kojoj će to biti dobar test za Svjetsko prvenstvo rukometašica, koje će se u prosincu 2013. godine održati u toj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo se igra od 4. do 16. prosinca u Beogradu, Nišu, Vršcu i Novom Sadu, a ždrijeb će se održati 22. lipnja u Monte Carlu.

Umjesto Nizozemske koja je otkazivanjem domaćinstva automatski izgubila mjesto na Euru, zaigrat će Island, kao najbolja trećeplasirana momčad kvalifikacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Hrvatske, Srbije i Islanda na prvenstvu će sudjelovati još 13 zemalja: Norveška, Crna Gore, Makedonija, Španjolska, Danska, Njemačka, Francuska, Mađarska, Ukrajina, Rumunjska, Rusija, Češka i Švedska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo