SRBIJA BRUJI O POTEZU LEGENDE UOČI UTAKMICE S HRVATSKOM: / Savez mu opalio šamar, a pogledajte kako im je odgovorio

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bio je član jugoslavenske reprezentacije koja je na Olimpijskim igrama 1984. osvojila zlatnu medalju

9.4.2019.
18:08
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši izbornik Srbije Veselin Vuković, koji je s reprezentacijom osvojio srebro na Europskom prvenstvu 2012. nakon što je njegova momčad u polufinalu izbacila Hrvatsku, dulje je vrijeme ogorčen na tamošnji Savez. Uoči utakmice s Hrvatskom ovog četvrtka poslao je poruku vodstvu te organizacije u kojoj je pojasnio zašto se neće pojaviti na utakmici.

Bez poziva

"Poštovani prijatelji, kako nisam pozvan na utakmicu rukometne reprezentacije Srbije protiv Hrvatske, a zbog velikog izljeva u koljenu neću doći Pionir, na ovaj način želim da uvjerim rukovodstvo Saveza da nije cijena ulaznice razlog mog nedolaska da zajedno bodrimo naše Orlove", napisao je Vuković na svom Facebook profilu gdje ej objavio i fotografiju uplatnice na 500 dinara koliko dođe karta za ovaj susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometaši pod vodstvom izbornika Line Červara okupili su se, inače, u ponedjeljak u Zagrebu i zaputili se prema Osijeku, gdje će se pripremati za dva kvalifikacijska dvoboja s reprezentacijom Srbije: prvi u četvrtak, 11. travnja, u Beogradu te drugi u nedjelju, 14. travnja, u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo