IMA NOVU ULOGU U KLUBU / Šoštarić više nije trener Zagreba: Do kraja sezone mijenja ga Nikolić

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Šoštarić će se prema uputama liječnika posvetiti trotjednoj rehabilitaciji u toplicama, a nakon toga ostati će djelovati u rukometnom klubu Zagreb u funkciji šefa struke

13.2.2024.
12:43
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Pred rukometašima Zagreba nastavak je natjecanja u EHF Ligi prvaka, a već sutra hrvatski će rukometni prvaci otputovati u Dansku gdje ih u četvrtak, 15. veljače očekuje dvoboj s rukometašima Aalborga.

Image
ČEKA SE BIJELI DIM /

Sigurdsson korak bliže klupi Hrvatske: Posao koji je želio neće dobiti

Image
ČEKA SE BIJELI DIM /

Sigurdsson korak bliže klupi Hrvatske: Posao koji je želio neće dobiti

Na put s najboljim hrvatskim rukometašima zbog zdravstvenog stanja neće i trener Nenad Šoštarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Šoštarić će se prema uputama liječnika posvetiti trotjednoj rehabilitaciji u toplicama, a nakon toga ostati će djelovati u rukometnom klubu Zagreb u funkciji šefa struke svih kategorija, s posebnim naglaskom na rad mlađih dobnih skupina.

Rukometaše Zagreba do kraja će tekuće sezone s klupe voditi trener Andrija Nikolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Liječnici su mi rekli dvije važne stvari...'

„U studenom sam napravio operaciju leđa, a potom u jednoj privatnoj zagrebačkoj bolnici i rehabilitaciju. Na posljednjem kontrolnom pregledu liječnici su mi rekli dvije važne stvari. Prvo, ne preporučuju mi se putovanja, posebno avionska u kojima bi zbog trešnje i turbulencije moglo doći do novih problema s leđima. Drugo, propisali su mi obaveznu trotjednu rehabilitaciju u toplicama. Naravno da mi je zdravlje na prvom mjestu i stoga sam odmah obavijestio rukovodeće ljude u klubu o svom stanju“, kazao je Šoštarić te potom dodao:

„S vodstvom kluba je dogovoreno da ću po završetku rehabilitacije postati šef svih kategorija. Jedan od mojih zadataka biti će i taj da pomognem kolegi Andriji Nikoliću koji će nastaviti voditi prvu ekipu. Primjerice, dok će ekipa sada igrati u Aalborgu ja ću pogledati utakmicu našeg slijedećeg protivnika Kolstada i Andrija će po povratku iz Danske imati spremnu moju analizu te utakmice. Biti će tu dosta posla i s igračima koji se za određenu utakmicu nisu našli u sastavu i s kojima ću također raditi ovdje u Zagrebu. Također, radit ću i s mlađim igračima, a u planu je da se napravi i kompletna evaluacija rada omladinskog pogona. Kao što je kazao i direktor Vedran Šupuković ima tu dosta posla. Ipak, za početak ću se posvetiti vlastitom oporavku kako bi tu priču s leđima uspješno priveo kraju“, zaključio je Šoštarić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo