ŠOK ZA ZAGREB NAKON DOBROG NASTUPA NA ZAVRŠNOM TURNIRU SEHA LIGE: / Zlatko Saračević na kraju sezone napušta klub?

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U posljednje dvije sezone već su izmijenjena četiri trenera - Vujović, Ivandija, Goluža, Kamenica, a sada i Saračević te bi Uprava kluba mogla objasniti čemu je to tako

18.4.2018.
14:19
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Stanje u najtrofejnijem hrvatskom rukometnom klubu mijenja se iz tjedna u tjedan. Prije nekih mjesec dana hrvatskim je medijima odjeknula vijest da kapetan Zlatko Horvat napušta klub, ali situacija se brzo rasplela, Zlaja ipak ostaje u klubu, kao i Vori i braća Valčić koji se opraštaju od aktivnog igranja. Dogovoren je dolazak četvorice igrača, a pregovara se i s Halilom Jaganjcem.

Zagreb je na završnom turniru regionalne Seha lige došao do finala i tako ispunio cilj postavljen na početku sezone, ali novi šok pogodit će igrače Zagreba. Kako javlja portal Cro Sports, prvi trener Zlatko Saračević na kraju sezone napustit će klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlozi za taj potez su nejasni jer u klubu vlada zakon šutnje, a osim Sarača klub bi trebao napustiti i Zdravko Zovko, trener druge momčadi i voditelj omladinskog pogona. U posljednje dvije sezone već su izmijenjena četiri trenera - Vujović, Ivandija, Goluža, Kamenica, a sada i Saračević te bi Uprava kluba mogla objasniti čemu je to tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo