Kaubojska partija / Senzacionalni Pešić hit u Francuskoj: Nestvaran učinak okrunio titulom drugog strijelca momčadi

Image
Foto: Profimedia.hr

Zanimljivo je da je u 3. kolu francuskog prvenstva došao i kraj ligaške nedodirljivosti PSG-a. Godinama neprikosnoveni Parižani su teško stradali kod Toulouseu gdje je domaćin bio bolji s 35:27

27.9.2022.
15:33
Profimedia.hr
VOYO logo

Hrvatski vratar Ivan Pešić briljira ove sezone u Francuskoj, a njegov Nantes je najugodnije iznenađenje prvenstva nakon što su u uvodne tri utakmice uzeli čak šest bodova. Veliku ulogu u dobrom ulasku u prvenstvo ima upravo naš čuvar mreže.

U 3. kolu je Nantes savladao Ivry s 33:28, a Pešić je imao čak 19 obrana. Da stvari budu bolje zabio je i četiri pogotka što ga je učinilo drugim strijelcem momčadi. Više od njega je zabio samo Španjolac Odriozola koji ih je postigao šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan Hrvat je briljirao i na drugoj strani, a riječ je o Mati Šunjiću koji je skupio također impresivnih 16 obrana.

Zanimljivo je da je u 3. kolu francuskog prvenstva došao i kraj ligaške nedodirljivosti PSG-a. Godinama neprikosnoveni Parižani su teško stradali kod Toulouseu gdje je domaćin bio bolji s 35:27. Prvi je to poraz u prvenstvu PSG-a u posljednje dvije godine, no već treći ove sezone. Naime, izgubili su Superkup protiv Nantesa, a na otvaranju Lige prvaka su stradali i od Veszprema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo