'TRZAVICE' U REPREZENTACIJI / Nakon što nam je Marin Šego otkrio da se više od pola godine nije čuo s Horvatom, izbornik mu odgovorio

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Šego je po mnogima najbolji hrvatski rukometni golman

19.1.2022.
20:00
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu ima velikih problema s koronavirusom, koji cirkulira unutar reprezentacije.

Image
OPET ĆE SE ORITI 'MIRKO, MIRKO' /

Veliki povratnik Mirko Alilović: 'Prije dva dana sam se zezao da su povratci u trendu... Mislite da je ovo normalno?'

Image
OPET ĆE SE ORITI 'MIRKO, MIRKO' /

Veliki povratnik Mirko Alilović: 'Prije dva dana sam se zezao da su povratci u trendu... Mislite da je ovo normalno?'

Posljednji igrač koji se zarazio bio je golman Mate Šunjić, a kao zamjena za njega u reprezentaciju je pozvan legendarni 'Kauboj', 38-godišnji Mirko Alilović, iako se očekivalo da će priliku dobiti drugi proslavljeni hrvatski vratar - Marin Šego (36), po mnogima trenutno naš najbolji golman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne možeš vjerovati da me nitko nije kontaktirao'

Nakon što nije pozvan, Šego je u srijedu u velikom intervjuu za Net.hr otkrio kako se već više od pola godine nije čuo s izbornikom Hrvojem Horvatom.

"Zadnjih 6-7 mjeseci nikako se nisam čuo s izbornikom. U nikakvom kontaktu nismo bili. Od samih priprema nismo se čuli, nisam znao hoću li biti na pripremama, neću. Ne znam, moj trener me pita Marine, hoćeš biti u reprezentaciji, ideš li, ja čovjeku ne znam reći idem li ili je. On se smije, jednostavno ne može vjerovati da ne znam hoću li ići u reprezentaciju ili neću: 'Pa, kako ti Marine s 36 godina, s tolikim iskustvom, s toliko godina u reprezentaciji koje imaš iza sebe, da ne znaš ideš li ili ne? Jesi se čuo s izbornikom?' Ja mu odgovaram da nisam. Čovjek ne može vjerovati da me nitko nije kontaktirao", rekao je Šego našem novinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Ne mogu mu ja objasniti takve stvari koje se događaju. Onda sam lagano iz novina počeo saznavati idem li na pripreme ili ne idem, hoću li biti u sastavu, neću... Nismo se čuli nikako do jučer, i u utorak u 2 sata me zvao 'izbornik' Ivica Maraš, a ne izbornik Hrvoje Horvat. To je bio prvi kontakt s reprezentacijom u zadnjih pola godine, ako ne i više", otkrio nam je slavni golman.

Na tu izjavu osvrnuo se i izbornik Horvat, koji tvrdi da ne postoje nikakvi problemi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marin i ja smo prijatelji i sve ćemo riješiti na kavi. Nema sukoba i nema skandala. Jednostavno, ne stignem sve zvati, Ivica mi u tome pomaže. Naći ćemo se prvom prilikom i porazgovarati. Ili ćemo se čuti telefonom. Stvarno, nema nikakvog sukoba između nas, nikakvih trzavica ni problema", prenio je Horvatovu izjavu Večernji list.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo