ŠEF OSIGURANJA SRPSKIH RUKOMETAŠA ZA NET.HR: / 'Ulaznice smo odbili, svjesni smo da će u Splitu biti provokacija'

Image
Foto: PIXSELL

Dvoboji Hrvatske i Srbije, bez obzira o kojem se sportu radilo, više su od obične utakmice zbog svega što se u prošlosti događalo između dva naroda.

4.1.2018.
10:53
PIXSELL
VOYO logo

Do prve utakmice na Europskom rukometnom prvenstvu između Hrvatske i Srbije u Spaladium Areni ostalo je još osam dana. Dogovaraju se posljednji sigurnosni aspekti. Dobro se zna kako su dvoboji Hrvatske i Srbije, bez obzira o kojem se sportu radilo, više od obične utakmice zbog svega što se u prošlosti događalo između dva naroda.

ĐORĐIĆ NAHVALIO DUVNJAKA: ‘On je stroj. Hrvatska? Sjećam se atmosfere u Beogradu, to je adrenalin’

Spaladium Arena rasprodana

Splitska Spaladium Arena ima kapacitet od 10.931 mjesta i već je odavno rasprodana. Policija i hrvatske sigurnosne službe prionile su na posao i ozbiljno shvatile sve zahtjeve i "prijetnje" ove vruće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je domaćin natjecanja, stoga se ništa ne prepušta slučaju. Mjesta bilo kakvim ispadima i propustima jednostavno - nema! Kontaktirali smo člana stručnog stožera i šefa sigurnosti rukometne reprezentacije Srbije Branislava Sekulića kojeg smo uhvatili baš za vrijeme sastanka u Beogradu s hrvatskom policijom glede osiguranja same utakmice...

SRBI SE NABRIJAVAJU NA

"Dobro ste me nazvali, kao naručeni", kazao nam je Branislav Sekulić odmah po javljanju na telefon...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate, moram vam kazati jednu stvar. Rukometni Savez Srbije ima sjajne odnose s hrvatskom policijom i hrvatskim sigurnosnim službama, usudio bih se reći najbolje što se tiče zemalja s ovih naših turbulentnih prostora. Iskreno, ne očekujemo nikakve incidente. Svjesni smo da će u Splitu biti provokacija, nekih navijačkih neumjesnih dobacivanja, ali nije to ništa što izlazi iz nekih okvira obrasca uobičajenog ponašanja navijača obaju zemalja kad su u pitanju utakmice Hrvatske i Srbije. Znamo da će hrvatska policija obaviti dobro svoj posao. Znam neke od tih momaka, bili su tu kod nas na razmjeni iskustava, sjajni su momci".

SRBIJU ČEKA PAKAO U SPLITU: ‘Ni njima bilo lako ovdje 2012. pa neće ni nama tamo’

'Očekuje nas pravi rukometni spektakl u Hrvatskoj'

Rukometni Savez Srbije odbio je kontigent ulaznica za njihove navijače koji je HRS namijenio svojim gostima iz Srbije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKIH NAVIJAČA U SPALADIUM ARENI – NEĆE BITI: RSS odustao od ulaznica za vrući dvoboj! ‘Tako je najpametnije’

"To smo napravili iz sigurnosnih razloga. Nismo htjeli uzeti ulaznice zbog vlastite sigurnosti. Da, prilično sam siguran da se naši navijači neće čuti u Spaladium Areni", u šali je kazao Sekulić i nastavio:

"Iako, moram naglasiti kako su se već najavila neka poznata sportska lica iz naše zemlje kako će prisustvovati utakmici u Splitu. Poput Nedjeljka Jovanovića koji želi biti u Spaladium Areni. Nema sumnje, očekuje nas pravi rukometni spektakl u Hrvatskoj. Nadam se kako će naša utakmica biti prava sportska, zanimljiva, za rukometne sladokusce. Kako i dolikuje 'balkanskom clasicu' , zaključio je Sekulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo