RUŽNO ZA GLEDATI: / Karabatić i društvo razvalili zagrebaše

Image
Foto: AFP, FREDERICK FLORIN

U utakmici 4. kola A skupine Lige prvaka rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb doživjeli su težak poraz, izgubivši u Parizu od PSG-a s 23:34 (8:18).

11.10.2015.
19:02
AFP, FREDERICK FLORIN
VOYO logo

PPD Zagreb je svoje dosadašnje uspjehe gradio na čvrstoj i borbenoj igri u obrani, te brzim kontrama i polukontrama. Nažalost, u Parizu toga nije bilo. Zagrebaši ove sezone nigdje nisu primili više od 23 gola. Kiel im je zabio 22, Veszprem 21, a suparnici u SEHA ligi u prosjeku 19,5 golova. Međutim, PSG je već u prvom poluvremenu zabio 18 golova. Jedan od najvećih kandidata za naslov europskog prvaka, uz Kiel i Veszprem, na poluvremenu je imao velikih deset golova prednosti (18:8). U drugom poluvremenu PSG je spustio u nižu brzinu, a Zagreb je odigrao ipak bolje, pa je taj dio igre završio s golom prednosti za domaćine (16:15) za konačnih 34:23.

Nezaustavljivi Hansen

PSG su do treće pobjede u skupini predvodili sjajni Mikkel Hansen s deset golova, Nikola Karabatić je dodao sedam, a Jeffrey M'tima četiri gola. Odličan je bio i Thierry Omeyer na francuskim vratima. Za PSG je nastupio i Igor Vori, postigavši dva gola. U redovima Zagreba najefikasniji su bili Antonijo Kovačević s pet, Domagoj Pavlović s četiri, te Sandro Obranović i Luka Raković s po tri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici skupine vodi Veszprem sa sedam bodova, PSG i Kiel imaju po šest, a PPD Zagreb četiri boda. Wisla ima tri boda, a Celje Pivovarna Laško i Flensburg po dva, ali i utakmicu manje. Na začelju je Beşiktaş s četiri poraza. U petom kolu PPD Zagreb će 17. listopada ugostiti Wislu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo