Milina za čuti: Rivera otkrio zašto je Hrvatska tako jaka

Dva je razloga glasoviti izbornik španjolskih rukometaša Valero Rivera vidio kao glavne uzroke poraza (30:25) njegove momčadi od Hrvatske u posljednjem kolu olimpijskog natjecanja po skupinama...

7.8.2012.
11:18
VOYO logo

"Istina, Hrvatska je fizički izuzetno moćna reprezentacija, koja k tome igra vrlo brz rukomet, no primiti 30 golova svejedno je previše. Dobili smo ih iz jednostavnog razloga: nismo se kvalitetno vraćali u obranu", rekao je Rivera naglasivši kako je momčad Slavka Goluže promjenama ritma cijelo vrijeme utakmice otežavala igru njegovih pulena u obrani.

"S druge strane, Hrvatska je u tranziciji bila razarajuća po nas. Običavamo mijenjati dva igrača pri tranziciji iz napada u obranu i obrnuto. Hrvatska je to majstorski koristila. Nadam se da ćemo ta dva detalja u igri popraviti za četvrtfinalni dvoboj s Francuzima", najavio je slavni španjolski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je tako potvrdila prvo mjesto u skupini i četvrtfinalni sraz s četvrtom reprezentacijom iz skupine A - Tunisom. Iz naše skupine dalje će drugoplasirana Španjolska, treća Danska, koja je u ponedjeljak teškom mukom dobila Južnu Koreju 26:24, te četvrta Mađarska. Aktualni su se europski doprvaci Srbi porazom od Mađara 26:23, s Južnom Korejom, oprostili od Londona.

U skupini A Francuska je pobjedom protiv Švedske potvrdila drugo mjesto, Island je očekivano slavio nad Velikom Britanijom i zadržao prvo, dok je Tunis svladavši Argentinu izborio Hrvatsku u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, osim ogleda Hrvatske i Tunisa, u četvrtfinalu će igrati Island i Mađarska, Francuska i Španjolska, te Danska i Švedska.

specijal-201207200428004-Olimpijske igre

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo