OVO SVE OBJAŠNJAVA: / 'Vidjelo se iz aviona tko je odgovoran! Babić u posljednjih 15 minuta protiv Slovenije nije poduzeo ništa'

Image
1.2.2017.
17:23
VOYO logo

Debakl protiv Slovenije i smjena Željka Babića i njegovog stručnog stožera od strane Upravnog odbora HRS-a glavna su sportska tema u Hrvatskoj. Tim povodom, Alvaro Načinović prokomentirao je Babićevu smjenu.

IGOR VORI ZA NET.HR STAVIO TOČKU NA I: ‘Svaka čast dečkima, ali neke stvari nisu funkcionirale’

'Netko mora preuzeti krivnju za poraze koji nikako ne ulaze u normalne'

"Razumijem igrače koji spremno daju podršku izborniku, ali njihovo mišljenje nije ključno. Gledano sa strane, očito se u reprezentaciji u nekim segmentima dobro radilo, ali porazi koje smo doživjeli protiv Norveške, a potom i Slovenije sve su to gurnuli u drugi plan. Način na koji smo izgubili već dobivene odlučujuće utakmice u lovu na medalju, jednostavno zahtijevaju nečiju odgovornost. Netko mora preuzeti krivnju za poraze koji nikako ne ulaze u normalne", kazao je Načinović i dodao kako se u konačnici sve svodi na Babića i kako se on, u tom dijelu, slaže s odlukom Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL

'Ima tu i nekih kontradiktornosti i nejasnoća'

Isto tako, Načinović je naglasio kako je izbornikova odgovornost uvijek najveća, ali kod Babića, kako to Načinović objašnjava, je iz "aviona bilo vidljiva ta odgovornost kada u posljednjih 15 minuta protiv Slovenije nije poduzeo ništa".

"Ima tu i nekih kontradiktornosti i nejasnoća. Ako se Babić ‘smrznuo’ na klupi, zašto Metličić nije nešto poduzeo, zašto je Balić bio u publici umjesto na klupi gdje mu je mjesto", kaže Načinović za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo