Glasovi čitatelja / Rezultati ankete: Vardar neće obraniti naslov prvaka, s trona će ga svrgnuti senzacija iz Našica

Image
Foto: SEHA league

Meškov u vašim očima nema gotovo nikakve šanse za osvajanje naslova čak ni na domaćem terenu

12.3.2019.
15:20
SEHA league
VOYO logo

PPD Zagreb, Nexe, Vardar i Meškov Brest. Ova četiri kluba će nastupiti u doigravanju rukometne SEHA lige. iako su preostale još četiri utakmice, one ne mogu donijeti niti jedno novo ime u završni turnir.

A on će se održati u - Bjelorusiji. Meškov Brest za kojeg nastupaju trojica Hrvata - Ivan Pešić, Šime Ivić i Sandro Obranović - na domaćem će terenu dočekati nominalno jače protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u razigravanju u kojem je svaki gol bitan teško je odrediti tko je zapravo favorit. Pogotovo zbog toga je su omjeri među četiri vodeće momčadi poprilično slični, a i pokazali su kroz sezonu da svatko svakog mođe pobijediti.

Možemo samo nagađati, a nagađali smo putem ankete na našem portalu. Od četiri momčadi kao pobjednika najviše čitatelja vidi Našićki Nexe. Tako je čak 78 posto rukometnih fanova glasovalo za njih kao glavne favorite doigravanje SEHA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njih s gotovo četiri puta manje glasova (11 posto) nalazi se PPD Zagreb. Tek osam posto čitatelja smatra da će Vardar obraniti naslov prošlogodišnjeg prvaka, dok Meškov u vašim očima nema gotovo nikakve šanse za osvajanje naslova čak ni na domaćem terenu.

Osmo izdanje završnog turnira rukometne SEHA lige bit će održano od 2. do 4. travnja u bjeloruskom Brestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo