PROMJENA 'POLITIKE' / Na Maksimiru je pila pivu, sada je uveseljavala djecu

Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović prisustvovala je velikom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka između PPD Zagreb i Barcelone (23:25).

9.4.2015.
22:50
VOYO logo

Tako je predsjednica Hrvatske s brojnim osiguranjem došla u rasprodanu zagrebačku Arenu, koja je ovoga puta zaista bila Zagrebov dvanaesti igrač. Kolinda je pozirala s navijačima, slikala se, i tako nastavila sa svojom praksom posjećivanja velikih sportskih događaja u metropoli.

Kitarović je prije nešto manje od dva tjedna bila na Zapadu maksimirskog stadiona i uživo pratila kvalifikacijski dvoboj za odlazak na EP 2016. godine između Hrvatske i Norveške (5:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednicu su objektivi kamera tada uhvatili kako ležerno ispija pivu. Bezalkoholnu ili ne, do danas nismo doznali. Zbog toga su je navijači prozvali, uz pitanje: "Predsjednice, jeste li puhali"?

Uz to, jasno je sa svim ostalim političarima čula povike "Za dom spremni" zbog kojih je UEFA kaznila Hrvatsku najtežom kaznom do sada. Utakmicom bez navijača u nadolazećem eurokvalifikacijskom srazu protiv Italije 12. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo