PROBLEMI U BERCY ARENI: / Osiguranje je moralo intervenirati na tribini s hrvatskim navijačima

Image
28.1.2017.
8:42
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija imala je jaku navijačku podršku u Parizu. Nakon veličanstvene pobjede u četvrtfinalu protiv Španjolske, naciju je pogodila rukometna groznica i navijači su se redovnim zrakoplovnim linijama i čarterima zaputili prema francuskoj prijestolnici.

Image
Image

INVAZIJA HRVATA NA PARIZ U KOJEM VLADA STRAH OD TERORIZMA! Francuzi dali do znanja: ‘Hrvatska je sjajna’

Uz zrakoplove, navijači su u Pariz bili došli kombijima i automobilima. Za vrijeme utakmica, kauboji su imali glasnu podršku. No, u jednom trenutku na sektoru na kojem su bili smješteni hrvatski navijači zapaljena je jedna baklja. Osiguranje je odmah reagiralo i iznijelo zapaljenu baklju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

VELIKA TUGA U PARIZU: Hrvatska nakon gigantske bitke izgubila od Norveške u produžecima, za broncu igramo sa Slovencima

U ovom se trenutku ne zna je li francuska policija ikoga lišila slobode ili odstranila iz arene zbog ovog čina, kao niti tko je zapalio baklju. Netko od hrvatskih navijača ili netko od, možda, Francuza.

Image
Image

Inače, hrvatski navijači bili su raspoređeni po čitavoj areni, bilo ih je po cijeloj dvorani. Na kraju su Hrvati tugovali. Norveška je nakon rijetko viđene drame i neizvjesnog produžetka ipak izborila plasman u finale natjecanja u kojem će u nedjelju igrati protiv domaćina Francuske. Hrvatsku danas s početkom u 20 i 45.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo