PREOKRET IZ SNOVA ZA VELIKU NADU HRVATSKOG RUKOMETA: / Potpisao za aktualnog prvaka Europe i igrat će s legendarnim Kaubojem

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prethodnu sezonu 25-godišnji srednji vanjski je proveo u bitoljskom Eurofarm Pelisteru

2.7.2020.
16:50
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski rukometaš Lovro Jotić (25) novi je član aktualnog prvaka Europe, Vardara iz Skoplja, objavili su u četvrtak makedonski mediji. Jotić je karijeru trebao nastaviti u lisabonskoj Benfici, ali nakon što je portugalski klub smanjio proračun zbog pandemije koronavirusa, prihvatio je poziv Vardara, gdje će imati priliku igrati s legendarnim hrvatskim reprezentativcem Ivanom Čupićem.

Prethodnu sezonu 25-godišnji srednji vanjski je proveo u bitoljskom Eurofarm Pelisteru, gdje je surađivao sa sadašnjim trenerom Vardara Stevčeom Aluševskim. Nastupao je i za danski Aalborg, PPD Zagreb, Zamet, Dubravu i Umag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

08.01.2017., Umag - HEP Croatia Cup 2017., 2. kolo, Hrvatska - Tunis. Lovro Jotic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Jotić je hrvatskoj javnosti postao poznatiji nakon što je za seniorsku reprezentaciju debitirao na Svjetskom prvenstvu 2017. u Francuskoj.

Godinu potom nije se našao na spisku Line Červara za EP u Hrvatskoj, ali se među 'Kauboje' vratio 2019. na SP-u u Njemačkoj i Danskoj. Hrvatska je tu zauzela šesto mjesto, a Jotić je u drugoj fazi zamijenio ozlijeđenog Luku Cindrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo