PIJEVIĆ NAKON PORAZA OD FRANCUSKINJA: / 'Sve smo ponosne i neće nas jedna loša utakmica uništiti'

Image
Foto: Profimedia

Nemaju cure puno vremena do nedjelje, kad će od 15:30 igrati za treće mjesto protiv Danske ili Norveške. Pijević smatra da mogu biti zadovoljne dosad postignutim

18.12.2020.
19:55
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija poražena je u petak u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva u Danskoj, bolja od nje je sa 30:19 bila Francuska.

Iako su hrvatske rukometašice dobro ušle u utakmicu i dobro se držale prvih sedam minuta, nakon toga ulaze u dugačko krizno razdoblje. U 11. minuti Francuska ide na dva razlike i ta prednost se samo povećavala do kraja poluvremena. Hrvatske rukometašice su ostatak poluvremena odigrale u grču i završile ga s deset golova zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Hrvatska je puno bolja, no veliku razliku nisu mogle nadoknaditi. Nakon utakmice oglasila se hrvatska golmanica Tea Pijević.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EVO KAD NAŠE CURE IGRAJU ZA TREĆE MJESTO I GDJE IH GLEDATI: /

Raspored je već poznat, čekaju se samo protivnice

Image
EVO KAD NAŠE CURE IGRAJU ZA TREĆE MJESTO I GDJE IH GLEDATI: /

Raspored je već poznat, čekaju se samo protivnice

Previše lakih golova

"Očekivali smo tešku utakmicu. Imale smo puno problema u napadu u prvom poluvremenu i to je odlučilo utakmicu. Nismo mogli probiti njihovu obranu, zabijale su nam dosta lakih golova. U drugom smo se dijelu vratili u život, ali utakmica se igra 60 minuta. Čestitke Francuskinjama na zasluženoj pobjedi", rekla je Pijević za HRT nakon utakmice pa se osvrnula na pritisak koji su imale u ovoj utakmici

"Nije to ništa utjecalo na nas, danas smo igrale kao i prvu protiv Mađarske. Imale smo dosta izgubljenih lopti i tehničkih pogrešaka. Primile smo dosta lakih golova i to je bilo presudno", rekla je hrvatska golmanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemaju cure puno vremena do nedjelje, kad će od 15:30 igrati za treće mjesto protiv Danske ili Norveške. Pijević smatra da mogu biti zadovoljne dosad postignutim.

"Sigurno da možemo biti zadovoljne, sad ćemo u hotelu pogledati tko nas čeka, dati ćemo sve od sebe kao i u svakoj utakmici. Iskreno, ne znam koga priželjkujem, ne razmišljam, moramo skupiti glave i razgovarati, malo su nas sad svi više proučili, taj naš napad. Sve smo ponosne i neće nam sigurno ta jedna loša utakmica ništa uništiti", zaključila je Pijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo