PA JE LI TO MOGUĆE? / Hrvatska opet zbog ozljede ostala bez jednog od najboljih igrača. Izbornik ekspresno našao sjajnu zamjenu

Image

Utakmice se igraju od 12. do 14. ožujka, a novi izbornik Kauboja, Hrvoje Horvat, ostao je bez jednog od najboljih igrača

11.2.2021.
23:42
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija za mjesec dana u Montpellieru igra kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju. U Francuskoj će igrati protiv domaćina, Portugala i Tunisa, a najbolje dvije momčadi idu na OI.

Utakmice se igraju od 12. do 14. ožujka, a novi izbornik Kauboja, Hrvoje Horvat, ostao je bez jednog od najboljih igrača, Luke Stepančića i to ponovo zbog ozljede. Stepančić je ozlijedio Ahilovu tetivu i izbivat će sigurno mjesec dana. Luka nije igrao čak godinu dana zbog ozljede stopala i zbog toga nije mogao pomoći reprezentaciji na SP-u u Egiptu, a sada kada se vratio doživio je novi peh i opet ga neće biti neko vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desni vanjski Pick Szegeda dobio je poziv izbornika za kvalifikacije, ali mađarski mediji sada pišu kako ga neće biti otprilike šest tjedana. No, izbornik mu je već pronašao zamjenu. Poziv je dobio Šime Ivić, desni vanjski Erlangena i jedan od najboljih igrača u Bundesligi. Ivić je trenutno na prosjeku od pet golova po utakmici, a lani je zabio 111 golova za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo