OVO JE NAJBOLJA VIJEST ZA RUKOMET I CIJELU MAKEDONIJU: / Europski prvak kojem su prognozirali raspad i dalje će biti moćan

Image
Foto: Profimedia

Premda su otišli odlični igrači, i dalje će u Skoplju igrati itekako respektabilna momčad

27.6.2019.
10:40
Profimedia
VOYO logo

Prognozirali su im raspad. Plaće nisu vidjeli mjesecima, a oni su suprotno svim očekivanjima otišli do kraja i osvojili Europu drugi put u tri godine.

Vardar je napravio naizgled nemoguće i, mislilo se, to će biti to. Suze su se ronile na posljednoj domaćoj utakmici s Pick Szegedom, emocije su bile na vrhuncu jer, mislilo se, to je kraj jakog Vardara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atman, Toledo...

Međutim, makedonski i europski prvak neće se igrački raspasti kako se vjerovalo zbog odlaska ruskog biznismena Sergeja Samsonjenka. Nije, uostalom, ni mogao nakon onoga što je napravio u Kölnu.

Premda su otišli odlični igrači kao što je naš Igor Karačić, zatim Brazilac Moares i vratar Milosavljev, i dalje će u Skoplju igrati itekako respektabilna momčad. Ostali su između ostalih Čupić, Šiškarjev, Dibirov, Stoilov, Skube, Krištopans, Gorbok, Dissinger, a stigli Pavel Atman, vratar Arturs, pivot Gorpišin, krilo Dimitrioski te, posljednje, sjajni brazilski ljevak Toledo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa sad vi recite sa sigurnošću da opet neće vidjeti Köln....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo