OPROSTIO SE ČOVJEK KOJI NAM JE ODUZEO TOLIKO ZLATNIH MEDALJA: / Veliki Omeyer u suzama završio posljednju utakmicu u karijeri

Image
Foto: Profimedia

Nije mogao prikriti emocije, završio je na rukama igrača i zahvalio se svima onima kojima je mislio da je trebao

7.6.2019.
9:47
Profimedia
VOYO logo

Godine su ga (pre)stigle. Makar je planirao izdržati do Tokija, nekoliko mjeseci prije 43. rođendana i sam je shvatio da bi to bilo previše.

Thierry Omerey u četvrtak navečer posljednji je put stao među vratnice kao profesionalan vratar. Veliki Francuz odigrao je posljednju utakmicu u karijeri u kojoj je PSG s 29:20 svladao Cesson i poslao ga u drugu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A znate li kako ju je odradio Titi? S "laganih" 15 obrana. Još je stigao zabiti i pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posljednje nije mogao prikriti emocije, završio je na rukama igrača i zahvalio se svima onima kojima je mislio da je trebao. U Pierre-de-Coubertinu našli su se i bivši francuski izbornik Claude Onesta, legendarni Jackson Richardson, ali i 116 članova uže i šire njegove obitelji.

Kulisa proslave naslova francuskog prvaka, njegovog desetog, bila je samo šlag na tortu veličanstvene rukometne priče ukrašene s četiri naslova europskog klupskog prvaka, jednog svjetskog klupskog i jednog Superkupa, a uz ostale kup-naslove i prvenstvene u Francuskoj i Njemačkoj njegova su baština dva olimpijska zlata, pet svjetskig i tri europska. Pa nek' nadmaši to tko može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek imam problema shvatiti da je to to. Ne mogu pronaći riječi za ovaj oproštaj, kompletna atmosfera i sva podrška, tu je bila moja obitelj, tu su bili moji prijatelji i jako sam sretan. Hvala svima. Nisam tužan, to je dobro promišljena odluka, uživao sam u tim trenucima", rekao je na oproštaju koji je, u nešto skromnijem obliku, odradio i Luka Stepančić koji seli u Pick Szeged.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo