OGLASIO SE IZBORNIK BABIĆ: / 'Motiv je na visokoj razini, biti dio olimpijske obitelji je neprocjenjivo'

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK

Hrvatski rukometaši doznali su u petak suparnike protiv kojih će igrati u grupnoj fazi natjecanja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

29.4.2016.
20:50
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Izbornik Željko Babić nije se nakon ždrijeba upuštao u komentiranje suparnika, već je općenito rekao riječ-dvije o olimpijskom turniru.

'Čast i odgovorna zadaća'

"Odlazak u Rio je velika čast, a u isto vrijeme i odgovorna zadaća. Biti dio velike hrvatske olimpijske obitelji je nešto neprocjenjivo, a u kontaktu s igračima osjećam kako je motiv prije okupljanja na visokoj razini, što je preduvjet za odličnu taktičku i psihološku pripremu uoči odlaska u Rio. Sam turnir će biti jako zanimljiv, kao što su i izvučene skupine, a osobito četvrtfinale kojem se nadamo. Skupine su izjednačene i vjerujem da će biti presudna forma u završnom dijelu turnira kada počne eliminacijski sustav", istaknuo je Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Marko Kopljar je dodao da nas čeka vrlo zanimljivo natjecanje budući da je kvaliteta svih sudionika na iznimno visokoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Skupina je zanimljiva, s obzirom na to da s Francuskom i Danskom igramo gotovo uvijek. Katar je napredovao, uostalom drugi su na svijetu, dugo se pripremaju, imaju odličnu momčad i sigurno su težak protivnik. I Tunis i Argentina zaslužuju pažnju i poštovanje kao i sve ekipe koje su u drugoj skupini. Općenito, mislim da će Igre biti jako dobre jer je kvaliteta svih sudionika na visokoj razini. Na nama je da se dobro pripremimo i što je najvažnije da zdravi krenemo na Olimpijske igre, najveće natjecanje na kojem sportaši imaju privilegiju nastupati", poručio je Kopljar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo