Kvalifikacije za EP / Objavljene cijene ulaznica za utakmicu Hrvatske i Srbije: Evo kako ih možete nabaviti

Image

Hrvatska i Srbija će samo tri dana kasnije u zadarskom Višnjiku igrati "uzvratnu" utakmicu

18.3.2019.
19:00
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija nastavit će svoj put ka Europskom prvenstvu u Beogradu u kultnoj dvorani "Pionir" gdje će se 11. travnja obračunati s reprezentacijom Srbije. 

Rukometni savez Srbije već je objavio cijene ulaznica za utakmicu. Tako će posjetitelji za susret u Beogradu moći kupiti ulaznice od 300, 500 i 1000 dinara, ovisno o kvaliteti mjesta. Preračunato u kune, ulaznice će koštati otprilike 20, 30 i 60 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za utakmicu u beogradu mogu se nabaviti preko interneta na stranici Tickets.rs, na prodajnim mjestima Stark Arene, Bilet servis, Ušće shopping centru i na blagajni Doma omladine.

Također, ako ih preostane do dana odigravanja utakmice, ulaznice će biti dostupne na ulazu u dvoranu od 10 sati ujutro do početka utakmice u 18 sati. Po osobi se može kupiti četiri ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će samo tri dana kasnije u zadarskom Višnjiku igrati "uzvratnu" utakmicu, a informacije o ulaznicama za tu utakmicu bit će uskoro dostupne.

Inače, naša reprezentacija ulazi u utakmice kao ogroman favorit jer je Srbija katastrofalno startala kvalifikacije. Izgubili su s pet razlike od Švicarske te remizirali s Belgijom. Hrvatska ni s Belgijom ni sa Švicarskom nije imala problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice kvalifikacija Hrvatske moći ćete gledati na RTL televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo