'OBEĆAJEMO DA ĆEMO USPJEŠNO SVLADATI TURBULENCIJE': / Iz Saveza se oglasili nakon teškog poraza protiv Norveške, evo što su poručili

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska, koja je ostala na šest bodova, borit će se za drugo mjesto s reprezentacijom Njemačke, koja je u subotu s uvjerljivih 32:25 nadigrala Mađarsku

12.12.2020.
20:05
Profimedia
VOYO logo

Norveška reprezentacija zaustavila je pobjednički niz hrvatskih rukometašica na Europskom prvenstvu u Danskoj svladavši ih u subotnjem dvoboju u Koldingu sa 36:25 (15:14), čime su osigurale prvo mjesto u skupini 2 glavne faze i plasman u polufinale.

Hrvatska, koja je ostala na šest bodova, borit će se za drugo mjesto s reprezentacijom Njemačke, koja je u subotu s uvjerljivih 32:25 nadigrala Mađarsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozitivna poruka iz Saveza

Iz Saveza su se odmah javili nakon teškoga poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naletjela je norveška kontra na hrvatski rukomet. Obećavamo da ćemo uspješno svladati turbulencije", piše na Twitteru Hrvatskoga rukometnoga saveza.

U porazu od Norveške najefikasnija u hrvatskoj reprezentaciji bila je Ćamila Mičijević sa sedam pogodaka, a po pet su postigle Ana Debelić i Valentina Blažević. Norvežanke je sa sedam golova predvodila Henny Reistad. Šest pogodaka postigla je Stine Oftedal, a po pet Nora Mork i Veronica Kristiansen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucija Bešen je imala šest obrana, a branila je cijelu utakmicu, dok je Tea Pijević obranila jedan sedmerac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo