NOVI PROBLEMI ZA HRVATSKU UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA: / Otpao još jedan važan igrač, Červar mora hitno pronaći zamjenu

Image
Foto: PIXSELL

Novi problemi za Linu Červara i rukometnu reprezentaciju

1.12.2018.
10:03
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska će na nadolazećem rukometnom Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj igrati oslabljena recentnim teškim ozljedama igrača njemačkog Melsungena. U ranoj fazi četvrtfinalne utakmice Njemačkog kupa između Melsungena i Kiela tešku ozljedu zadobio je hrvatski rukometaš Domagoj Pavlović.

Melsungen je nakon pregleda svog igrača potvrdio da je riječ o lomu gležnja, a koliko je sve bilo dramatično i teško za gledati naveo je isti izvor objavivši na službenoj internetskoj stranici da je Kielov rukometaš Domagoj Duvnjak odmah shvatio ozbiljnost svega te pozvao liječničku službu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga ozljeda

Nakon njega, Melsungen je ostao bez još jednog igrača, ovoga puta pivota hrvatske rukometne reprezentacije koje je puknula je tetiva bicepsa na zagrijavanju prije kup utakmice protiv Kiela. Tako će Červar na prvenstvo morati bez Marina Marića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To bi značilo da će Červar rješenje na poziciji pivota za nadolazeće Svjetsko prvenstvo morati tražiti između mladog Marina Šipića, Krešimira Kozine, Ilije Brozovića ili Željka Muse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo