NIJE IM DOSTA HRVATA: / Barcelona želi još jednog, ali o njemu "nema rasprave"

Image
Foto: AFP

Čini se da se u španjolskom sportskom divu Barceloni nisu zasitili Hrvata. U nogometnoj momčadi su Ivan Rakitić i Alen Halilović, u košarkaškoj je Ante Tomić, a u rukometnoj Marko Kopljar.

28.7.2015.
10:30
AFP
VOYO logo

Barcelonin rukometni pogon ostao je ovo ljeto bez najveće zvijezde Nikole Karabatića koji je prešao u PSG. U aktualnom europskom prvaku pokušavaju naći kvalitetnu zamjenu za francuskog reprezentativca, pa su se sjetili najboljeg svjetskog rukometaša 2013. godine - Domagoja Duvnjaka. Potvrdio je to u razgovoru za radijsku postaju Norddeutscher Rundfunk sportski direktor Kiela Thorsten Storm.

"Iz Barcelone su se raspitivali za Duvnjaka, ali o tome nećemo raspravljati", kratko je i jasno poručio Storm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori oko Jiche

Duvnjak, dakle, ostaje u Kielu u koji je došao lani i s kojim je u prvoj sezoni osvojio naslov njemačkog prvaka. Prije toga je pet godina bio u HSV-u s kojim je 2013. osvojio Ligu prvaka.

I dok oko Duvnjaka nema rasprave, u Kielu su spremni pregovarati s Barcelonom oko prodaje češkog reprezentativca Filipa Jiche. No, dogovor je još daleko, a Katalonci će morati zavući ruku duboko u džep ako žele 33-godišnjeg desnog vanjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo