NEXE PRIREDILO OGROMNU SENZACIJU U NAŠICAMA: / Potpuno su razbili jednu od najboljih momčadi u Europe i na pragu su polufinala

Image
Foto: PIXSELL

Našičani ovim rezultatom imaju sjajne šanse za plasman na Final Four koji će se igrati u Magdeburgu

21.4.2018.
21:16
PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši NEXE-a iz Našica priredili su veliku senzaciju u čevrtini finala EHF kupa pobjedivši favorizirani Füchse Berlin sa 28-20!

Gosti iz Njemačke jedna su od najboljih momčadi Europe, godinama su u samom vrhu Bundeslige, ali u Našicama u potpunosti nadigrani te Našičani na uzvrat nose veliku zalihu od čak osam golova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brilijantni Pilipović

Berlin je bio bez pet iznimno važnih igrača - Druxa, Mandalinića, Kopljara, Zachrissona i Schmida te su željeli što bezbolnije odraditi ovo gostovanje, ali igrači naše momčadi imali su drugačije planove te su od početka krenuli žestoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan je na vratima NEXE-a bio Kristian Pilipović koji je svojim obranama potpuno izludio jedno od najboljih krila svijeta - Hansa Lindberga. Prvo mu je obranio dva zicera, potom i sedmerac, a sljedećeg je Danac bacio preko gola što je dodatno podiglo momčad, ali i publiku u Našicama.

U nastavku je prednost Horvatove momčadi u jednom trenutku iznosila čak nestvarnih deset golova razlike, da bi na koncu završilo 28-20 što Našičanima itekako ostavlja dobre šanse za plasman na Final Four koji će se igrati u Magdeburgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junaci dvoboja bili su Saša Barišić-Jaman s osam i Ante Gadža sa šest golova, dok su veteran Vedran Zrnić i Marko Buvinić postigli po tri pogotka. Kod berlinskog sastava po pet golova su zabili čuveno dansko krilo Hans Lindberg i Fabian Wiede, Jakov Gojun je postigao dva, a Drago Vuković jedan gol

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo