NEVIĐENA SRAMOTA U SUSJEDSTVU: / Divljački nasrtaj na rukometaša, zaradio i potres mozga, a sudac nije prekinuo igru; ovo je za zatvor

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Krenuo u proboj s loptom i dobio dvije šake u glavu

19.10.2018.
13:33
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Igra li se u Bosni i Hercegovini rukomet, ragbi ili nešto treće? Pitaju se fanovi nakon videa koji se pojavio na društvenim mrežama. U Sarajevu na utakmici domaće Slavije i Sloge iz Doboja domaći igrač Tarik Alibegović krenuo je u proboj kroz blok nakon što je lopta kružila oko obrane, ali ga je gostujući igrač zaustavio udarivši ga s obje šake u glavu.

BRAVO, DJECO: Mladi srpski rukometaš oduševio gestom prema suparniku u utakmici s Hrvatskom u Koprivnici

Jedan je još nagazio na njega

Nije samo na tom stalo, kad su protivnički igrači kretali u kontranapad, jedan je igrač nagazio na njega, spotaknuo se preko njega i pao na parket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alibegović je ostao ležati na parketu, a kasnije se ispostavilo da je zaradio potres mozga, kako javljaju BiH mediji. Najluđe od svega je to što sudac uopće nije zaustavio igru, a kamoli isključio igrača Sloge zbog ovog nepotrebno brutalnog prekršaja, nego je pustio napad do kraja.

Nekoliko dana mirovanja

Utakmica je, ako ikog zanima, završila pobjedom Sloge 32-24, a nesretni Alibegović će ipak proći sa samo nekoliko dana mirovanja i trebao bi biti na dispoziciji svom treneru već za iduću utakmicu. Pogledajte kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo