MREŽE GORE / Navijači nakon poraza od Islanda sasuli paljbu: Evo što zamjeraju stožeru i igračima

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatski rukometni savez oglasio se nakon poraza na društvenim mrežama gdje su poraz ispratili bez riječi, samo uz tužni emotikon

22.1.2024.
18:08
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska je doživjela i treći poraz u drugoj fazi natjecanja na Europskom prvenstvu u Njemačkoj i to od Islanda 35-30.

Tim porazom izabranici Gorana Perkovca su izgubili i matematičke izglede za plasman u polufinale Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski rukometni savez oglasio se nakon poraza na društvenim mrežama gdje su poraz ispratili bez riječi, samo uz tužni emotikon.

No, zato navijači ispod te objave su imali što za reći o igri Hrvatske, a u nastavku donosimo neke od najboljih komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako sam ih od samog početka branio, sada je jasno da ova ekipa nije dobro posložena, nema vizije, ni ideje, a glavni krivac je izbornik i stručni stožer!"

"Jedina dobra stvar na ovom Euru je ta što će izbornik i stožer biti bivši… I valjda će se sad netko sjetiti da ima stručnjaka i izvan Hrvatske, koliko god to bilo teško za povjerovati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

"Nakon nerealne i odlične utakmice protiv Španjolske sve je krenulo u krivo i moramo biti iskreni i reći da imamo potencijala, ali da nije u nastavku bilo dobro… Cindrić je jako dobar igrač, ali izvan reprezentacije nažalost, usporedio bih ga s Kovačićem imaju potencijala, ali kada dođu u reprezentaciju kao da se ugase… Istaknuo bih i naše svijetle točke, a to su Klarica i Kuzmanović."

"Tužno, ali nismo zaslužili drukčije… Ne mogu golmani obraniti koliko ovi mogu uništiti! Forsiranje Cindrića i Lučina ne razumijem! Loši su cijelo prvenstvo, a on ih uporno gura! Krila odlična, a nismo ih iskoristili kako treba ni protiv Francuske ni protiv Mađarske! I ono što mi je najmanje od svega jasno je da jedan Marin Šipić kojeg nitko ne može zadržati na crti, sjedi na klupi! A svaki njegov kontakt s loptom je ili gol ili sedmerac! Imamo odlične mlade igrače, bit će bolje valjda za godinu dana doma."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelujte u kreativnom natječaju Uhvati loptu, osvoji Telemach prvenstvo te 29. siječnja budi ponosni vlasnik QLED televizora i 1 godine besplatne pretplate na EON TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo