Moćni Zagreb srušio Bosnu usred Sarajeva!

U utakmici sedmog kola A skupine rukometne Lige prvaka Zagreb CO je u Sarajevu pobijedio Bosnu rezultatom 26:21. Najbolji strijelac Zagrebaša bio je Zlatko Horvat s devet pogodaka.

3.12.2011.
23:26
VOYO logo

Rezultat je mogao biti i uvjerljiviji da na golu Bosne nije bilo čudesnog Ivana Martinovića, koji je skupio čak 23 obrane. Do pobjede su hrvatske prvake vodili Zlatko Horvat s devet pogodaka, Marko Kopljar s osam i Ivano Balić s četiri. Golman Marin Šego obranio je 14 udaraca.

Desetkovana Bosna, čiji je trener Irfan Smajlagić na raspolaganju uz dva golmana imao samo 11 igrača, u prvom je dijelu utakmice solidno parirala Zagrebu i na odmor se otišlo rezultatom 14:11 za goste. U nastavku utakmice presudili su iskustvo i kvaliteta igrača Ivice Obrvana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebu je ovo šesta pobjeda iz sedam susreta. Prvak Bosne i Hercegovine i nakon sedam odigranih na kontu nema niti boda. U redovima Bosne pored sjajnog golmana Martinovića najbolji su bili Međić sa 6 golova, dok su Mesarić i Halilbegović dodali po 4.

U istoj skupini rukometaši Barcelone su u Blaugrani neuvjerljivo pobijedili švicarski Kadetten Schaffhausen 33:29 uz šest pogodaka Ugaldea Garcije. Bila je to sedma pobjeda europskih prvaka u sedmom nastupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do četvrte je pak pobjede u C-skupini došao Lino Červar i njegov Metalurg, koji je u Skopju deklasirao ruski St. Peterburg 32:19. S devet bodova Makedonci drže drugo mjesto u skupini, odmah iza HSV-a, jedine momčadi uz Barcelonu koja je i dalje na maksimalnom učinku nakon sedam utakmica.

Skupina A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona - Kadetten 32:29

Bosna - Zagreb CO 21:26

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 14 2. Zagreb 12 3. Chambery 6 (-1) 4. Kadetten 4 5. Savehof 4 (-1) 6. Bosna 0

Skupina C

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metalurg S. - St. Peterburg 32:19

Wisla Plock - Cimos Koper 25:25

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. HSV 14 2. Metalurg S. 9 3. Cimos Koper 9 4. Wisla Plock 5 5. ST . Peterburg 3 6. Constanta 2

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo