ČUDNA SITUACIJA / Misteriozan razlaz: Mađarski velikan iznenada raskinuo ugovor sa srpskom superzvijezdom!

Image

Tijekom karijere je nastupao za Crvenu Zvezdu, Algeciras, Barcelonu, Pick Szeged, Holstebro, Wislu Plock i Fuchse Berlin. Ostaje za vidjeti hoće li se nakon ovog iznenadnog razlaza 36-godišnji Nenadić umiroviti ili će potražiti novi klub. Dinamita u njegovim rukama još ima

25.2.2023.
15:30
VOYO logo

Petar Nenadić, najbolji srpski rukometaš posljednjih desetak godina, iznenada je ostao bez kluba nakon što mu je mađarski Veszprem dao ispisnicu. Tijekom tjedna je iz kluba procurila informacija da je srpski superstar suspendiran zbog disciplinskih razloga.

Naknadno je objavljeno kako su klub i igrač dogovorili raskid ugovora, ali detalji razlaza nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenadić je punih pet godina bio udarna igla mađarskog velikana za kojeg je nastupio 208 puta i pritom zabio preko 800 pogodaka, a 2019. je bio proglašen najboljim igračem Europe. Još prošle godine je Nenadić bio u idealnoj postavi Lige prvaka, a i ove sezone je najbolji strijelac u elitnom europskom natjecanju sa 60 golova u 12 susreta.

Petar Nenadić je tijekom karijere nastupao za Crvenu Zvezdu, Algeciras, Barcelonu, Pick Szeged, Holstebro, Wislu Plock i Fuchse Berlin. Ostaje za vidjeti hoće li se nakon ovog iznenadnog razlaza 36-godišnji Nenadić umiroviti ili će potražiti novi klub. Dinamita u njegovim rukama još ima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo