Liga prvaka / Mandić spasio Zagreb od poraza u napetoj završnici, Zagreb saznao protivnika u drugom krugu

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vratari nisu brijirali. Alilović i Šego u redovima Szegeda zajedno su skupili tek osam obrana

3.3.2019.
18:45
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb u odličnoj je utakmici u gostima kod Pick Szegeda upisao remi. zagrebaši su se na kraju vratili iz skoro bezizlazne situacije i uspjeli završiti utakmicu bez poraza - rezultatom 26:26.

Prvo poluvrijeme bilo je sjajno za publiku. Mađarska i hrvatska momčad igrale su gol za gol, a najbolji je bio Ivan Sršen koji je već u prvom poluvremenu skupio četiri pogotka. 
Zagreb je u drugom dijelu dočekao dobar period utakmice. Odvojila se momčad Branka Tamšea na dva razlike sredinom drugog dijela, no Mađari su na njihovo vodstvo odgovorili strašnom serijom od 5:1 koja im na kraju ipak nije bila dovoljna za pobjedu, već samo za remi 26:26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Mandić u infarktnoj je završnici zabio dva podotka vrijedna boda. Prvog iz sedmaerca, drugog iz kontre nakon što su Mađari izgubili loptu u ključnom napadu za pobjedu.

Mandić je bio najbolji pojedinac kod Zagreba. Utakmicu je završio s osam pogodaka, najviše od svih igrača na utakmici. Kod Szegeda najbolji je bio Dean Bombač sa sedam zabijenih pogodaka. Vratari nisu brijirali. Alilović i Šego u redovima Szegeda zajedno su skupili tek osam obrana, dok je kod Zagreba sam Ristanović obranio jednako toliko lopti. Kastelic nije obranio niti jedan od osam upućenih udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagreb će nakon ovog remija u drugom krugu rukometne Lge prvaka igrati protiv Vardara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo