nema dovoljno vremena / Makedonija raskinula suradnju s Gonzalesom: 'Sve je bilo fer i prijateljski, želimo mu mnogo uspjeha'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon dva velika natjecanja na kojima je sjedio na klupi u ulozi izbornika, jedan od najboljih europskih trenera rastao se s Lazarovom i društvom

4.2.2019.
15:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski rukometni stručnjak Raul Gonzales više nije trener Makedonije

Nakon dva velika natjecanja na kojima je sjedio na klupi u ulozi izbornika, jedan od najboljih europskih trenera rastao se s Lazarovom i društvom i završava svoju epizodu na Balkanu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzimajući u obzir potrebe muške A selekcije da ima stratega koji će joj svakodnevno biti posvećen, kao i udaljenost i profesionalne klupske obaveze koje ima dosadašnji izbornik, obje strane su se fer i prijateljski složile oko prekida saradnje. Željeli bismo se zahvaliti 'El komadanteu' za dosadašnji rad sa našiom A reprezentacijom i poželimo mu sve najbolje, mnogo uspjeha i titula u budućnosti. Iako će nam nedostajati njegova smirenost i taktičnost na klupi, nastavljamo svazko sa svojim izazovima k novim pobjedama", priopćili su iz tabora makedonske reprezentacije. 

Podsjetimo, na nedavno završenom SP-u u Njemačkoj i Danskoj Makedonija je osvojila 15. mjesto, a Raul Gonzalez od prošlog ljeta vodi i francuskog velikana PSG-a, što je čini se bila ključna okolnost zbog čega je došlo do raskida suradnje s Makedoncima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo