LEGENDARNI ŠOLA TRENIRA KINEZE U ZAGREBU I SPRDA SE S KORONAVIRUSOM: / 'Od njih dvojice su svi bježali, možda da igramo s maskama'

Image
Foto: RTL

Njegovi Kinezi imaju deset poraza u jednako toliko utakmica ove sezone

2.2.2020.
20:54
RTL
VOYO logo

U jeku globalne panike oko koronavirusa, strah se širi i u Hrvatskoj. Vidjeti Kineza s maskom na lici strašnije je od viđenja dinosaura, a Kineza ima i u zagrebačkom rukometu.

Naime, legenda hrvatskog rukometa Vlado Šola trener je studenata kineskog sveučilišta Bejing sports University koje sudjeluje u SEHA ligi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To nam je najveća šansa'

Na upit Sportskih novosti progovorio je postoji li kakav strah od koronavirusa u njihovim redovima:

"Ma dobro, sve je u najboljem redu. Imali smo dvojicu viroznih pa su imali maske, vodili smo ih na Zaraznu, a ljudi kada ih vide bježe. No, samo je u pitanju domaća viroza. Direktnih kontakata s koronavirusom nema, uopće nemamo igrače s tog područja, nitko nam se nije priključio u posljednje vrijeme, a jedan je morao ići natrag u Kinu zbog nekih poslova pa smo mu put odgodili do daljnjeg radi opreza, makar i ne ide u ta područja koja su najopasnija. Radimo normalno, treniramo svi“, rekao je Šola te otkrio novu „taktiku“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Planiramo istrčati s maskama pa se protivnik možda uopće ne pojavi, to nam je najveća šansa“, našalio se Šola jer njegovi Kinezi imaju deset poraza u jednako toliko utakmica ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo