LEGENDARNI LIJEVI VANJSKI NE VJERUJE ČERVARU: / 'Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo'

Image
Foto: AFP

'Ovo mu je nagrada Hrvatskog rukometnog saveza', smatra makedonska legenda

8.1.2018.
16:37
AFP
VOYO logo

Lino Červar nesumnjivo je zadužio hrvatski rukomet. U doba njegova ranijeg izborničkog mandata hrvatska rukometna reprezentacija ispisala je svoje trofejne stranice knjige uspjeha, a istome se nadaju domaćini Europskog prvenstva (12.-28. siječnja) i u njegovom aktualnom mandatu.

'Želje su jedno...'

Utakmicama protiv Srbije, Islanda i Švedske hrvatski rukometaši kreću po dobar rezultat pred svojom publikom, no on će, tvrdnja je legende makedonskog rukometa Pepija Manaskova, izostati. Nekadašnji priznanjima ovjenčani lijevi vanjski Pelistera, Celja, Vardara... smatra da Lino Červar ovaj put neće isporučiti dobar rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želje su jedno, a mogućnosti nešto drugo. Lino je stari vuk, ali mislim da je njegovo vrijeme prošlo. Najveće uspjehe je napravio kao izbornik Hrvatske i ovo mu je zahvalnost za kraj karijere, da pokuša napraviti jedino što nije. Ovo mu je nagrada Hrvatskog rukometnog saveza", kaže Manaskov, a prenose Sportske novosti.

'Srbi imaju dobru reprezentaciju'

Hrvatski rukometaši krenut će demantirati ga u petak u Splitu gdje otvaraju Euro utakmicom protiv Srbije. Legenda makedonskog rukometa ovako vidi nadolazeći ogled:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neizvjesna utakmica, bez obzira na to što je Hrvatska domaćin. Srbija ima dobru reprezentaciju, valjda su preboljeli dječje bolesti. Cvetković zna motivirati svoju ekipu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo