LAKRDIJA U RUKOMETNOJ LIGI PRVAKA: / Druga momčad Rhein Neckar Löwena s brojnim izostancima ide na noge moćnom Kielceu

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zanimljivo, i druga momčad ima utakmicu samo dan ranije, u petak protiv TV Neuhausena, ali naravno, nisu ju uspjeli odgoditi

20.3.2018.
19:11
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Momčad njemačkog Rhein Neckar Löwena izborila je osminu finala rukometne Lige prvaka, a protivnik je Kielce. Utakmica je na rasporedu u 16 sati, a problem je što momčad iz Löwena samo dva sata kasnije treba započeti prvenstvenu utakmicu protiv Kiela.

Lavovi su pregovarali s EHF-om, molili za odgodu utakmice, ali krovna europska organizacija bila je neumoljiva. Löwenu tako nije preostalo ništa drugo na tu utakmicu Lige prvaka poslati svoju drugu momčad koja se natječe u trećem rangu njemačkog rukometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Klubu je oduzeta prilika za veliki rezultat'

Treneri druge momčadi, Andrea Bechtold i Michel Abbot ni sami nisu mogli vjerovati da će njihovi igrači odjednom igrati utakmicu Lige prvaka:

"Mnogi su bili u nevjerici kao i nas dvojica. Ipak, oni se vesele ovakvoj prilici. S druge strane, katastrofa je za našu prvu momčad koja se mukotrpno borila za priliku da dođe do završnice natjecanja. Sretni smo zbog naših igrača, ali manjak razumijevanja klubu je oduzeo priliku za veliki rezultat", rekao je Bechtold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, i druga momčad ima utakmicu samo dan ranije, u petak protiv TV Neuhausena, ali naravno, nisu ju uspjeli odgoditi. A na gostovanje u Kielce ići će i bez nekoliko važnih igrača koji imaju problema s ozljedama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo