ČETVRTFINALE LIGE PRVAKINJA / Kraljica šoka najefikasnija u redovima aktualnih prvakinja Europe

Image
Foto: Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Najefikasnija igračica u redovima norveškog Vipersa bila je hrvatska reprezentativka Ana Debelić koja je postigla osam pogodaka iz deset udaraca

3.5.2022.
10:15
Photo: Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Odigrane su prve četvrtfinalne utakmice rukometne Lige prvaka za žene. Esbjerg je pobijedio CSM Bucuresti u gostima rezultatom 26:25. Brest i Gyor remizirali su rezultatom 21:21, a Krim Mector je kod kuće izgubio od Vipersa 25:32. U play offu su nastupile tri hrvatske rukometašice, a najefikasnija igračica u redovima norveškog Vipersa bila je hrvatska reprezentativka Ana Debelić koja je postigla osam pogodaka iz deset udaraca. Za slovenski Krim, Paula Posavec postigla je jedan pogodak, a Jelena Grubišić je upisala jednu obranu za rumunjski Bucuresti.

Vipers Kristiansand je aktualni prvak Europe i ovom pobjedom su napravili veliki korak prema još jednom plasmanu na Final Four. Osim naše reprezentativke Ane Debelić koja je na Europskom prvenstvu u Danskoj proglašena najboljom pivotkinjom Europe, odličnu utakmicu s 15 obrana odigrala je i vratarka Vipersa Katrine Lunde. Uzvratne utakmice igraju se 7. i 8. svibnja, a treba istaknuti kako je izravni plasman na Final Four koji se igra u 4. i 5. lipnja u Budimpešti izborio francuski Metz jer je krovna rukometna organizacija (EHF) iz natjecanja izbacila ruski Rostov. Za Metz nastupaju hrvatske igračice i reprezentativke Ivana Kapitanović i Ćamila Mičijević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EHF je na svojim službenim stranicama podijelio odličan timski gol rukometašica Vipersa koji je realizirala naša Ana Debelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo