'Koliko nas je puta Čupić doveo do najljepših trenutaka?'

Tužno je bilo u taboru hrvatske rukometne reprezentacije nakon poraza od Danske.

24.1.2014.
23:33
VOYO logo

Veliki petak europskog rukometa je završio, a u finalu su se našle Danska i Francuska. Očekivano. Iako je Hrvatska mučila Dansku do poluvremena (15:13), a u nastavku imala dva gola prednosti, dva igrača više, sedmerac i još dva napada, sve se okrenulo na stranu Danaca. Ivan Čupić nije iskoristio sedmerac, a onda i još dva nespretno izvedena ulaska s krila i Danska je uz pomoć 14.000 navijača otišla do pobjede.

"Pa gledajte, prije svega čestitke Dancima na pobjedi, nemam što dečkima zamjerit'. Odigrali smo taktički jako dobro, imali smo priliku da ih prelomimo, ali vratili smo ih u život. Ne mogu vjerovat' da smo ih vratili u život s igračem više, nismo dvije prilike uspjeli realizirat'. Pa smo se vratili kroz obranu, ali nismo mogli, vjerujte mi da nismo mogli protiv ove energije s tribina. Izgleda da nam je bronca suđena", pričao je šokirani izbornik Slavko Goluža nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo još uvijek u borbi za postolje i vjerujte mi, dat ćemo sve od sebe. Nitko nema pravo dečkima što zamjerit', trebamo se što prije oporavit i sutra idemo po odličje", govorio je Goluža, nesvjestan da se utakmica za broncu igra u nedjelju.

Prvi strijelac Hrvatske Zlatko Horvat (6 golova) komentirao je promašaje svog kolege Ivana Čupića na desnom krilu. Tri promašaja na početku drugog poluvremena koji su promijenili tijek utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo sad o tome. Koliko nas je puta Čupić doveo do najljepših trenutaka? Tako se desilo. To je bio ključni trenutak da se moglo prelomiti, ali on je toliko puta prelomio utakmicu da mu nemamo što zamjeriti. Ali sigurno da je to bila prilika da se prelomi", iskren je bio Horvat.

Izbornik je izbjegao odgovor zašto Hrvatska nije sustigla Dance u drugom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja znam znam koji je razlog ali neću to da kažem. Prije četiri godine sam to spomenuo i rekao sam da takve stvari više spominjat' neću", rekao je Goluža.

Danska - Hrvatska 29-27 (13-15) Francuska - Španjolska 30-27 (12-14)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za broncu (nedjelja):

Hrvatska - Španjolska (15.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danska - Francuska (17.30)

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo