Dogodila se prava senzacija, Hrvati na koljenima

U sklopu 6. kola rukometne Lige prvaka danski je Kolding ponovno priredio pravu senzaciju poljskom prvaku Vive Targi Kielceu u kojem nastupa pet hrvatskih rukometaša.

25.11.2013.
9:21
VOYO logo

Nakon što je slavio pred svojim navijačima, Kolding je do pete pobjede u skupini B došao i u Poljskoj slavivši s 26:25. Bo Spellerberg je predvodio goste sa sedam pogodaka, dok je Lasse Anderson pridodao šest.

Hrvatsku koloniju u Kielcu predvodio je Ivan Čupić sa svega tri pogotka, Denis Buntić je zabio dva, a Igor Musa i Manuel Štrlek po jedan. Vratar Venio Losert je također bio u sastavu poljskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugom uzastopnom pobjedom protiv Kielca Kolding je preuzeo drugo mjesto u skupini, te sada s njemačkim Kielom na vrhu ljestvice ima 10 bodova. Kielce je treći s osam bodova, dok je drugi poljski klub Wisla Plock četvrti sa šest bodova.

U skupini C Metalurg je odigrao poluvrijeme za pamćenje, te je minus 2 (12:10) s poluvremena pretvorio u plus 8 (26:18) na kraju gostovanju kod Vardara. Naumče Mojsovski i Renato Vugrinec predvodili su Metalurg sa po osam pogodaka, dok je kod domaćina jedini raspoloženi bio Timur Đibirov s pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igor Karačić zabio je dva pogotka u redovima domaćeg sastava, dok je Nikola Kedžo ostao bez gola kod gostiju. Metalurg je pobjedom vratio drugo mjesto ljestvice skupine C, u kojoj Barcelona uvjerljivo vodi s 11 bodova na svom kontu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo