KAUBOJE ĆE POKUŠATI ZAUSTAVITI SJAJNI ŠVEDSKI VRATAR APPELGREN: / 'Hrvati su me impresionirali, znamo kako moramo igrati'

Image
Foto: PIXSELL

"Na zadnjem prvenstvu imao sam bolje utakmice što se postotka obrana tiče, ali ovo je svakako jedna od mojih boljih izvedbi", rekao je Appelgren nakon 19 obrana protiv Srbije

16.1.2018.
10:46
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska u utorak navečer od 20:30 igra posljednju utakmicu u skupini protiv Švedske koja nakon prva dva kola ima pobjedu i poraz.

'Ojačali smo kad su nam se približili'

U prvom susretu na turniru odigrali su vrlo loše poluvrijeme protiv Islanda što ih je na koncu i koštalo poraza. Ali u drugoj su utakmici protiv Srbije pokazali svoje pravo lice i pobijedili, a jedan od junaka te pobjede bio je vratar Mikael Appelgren:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvoboj sa Srbijom je naše pravo stanje. Igrali smo slobodnije i s manje pritiska. Nadam se da ćemo tako i nastaviti. Na zadnjem prvenstvu imao sam bolje utakmice što se postotka obrana tiče, ali ovo je svakako jedna od mojih boljih izvedbi. Morali smo pobijediti da se oporavimo nakon lošeg izdanja protiv Islanda. Dobro smo krenuli, a pogotovo sam zadovoljan što smo opet pojačali kad su nam se približili", rekao je švedski golman.

Impresivne brojke švedskog vratara

Također je komentirao i igru naših Kauboja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Impresionirali su me. Iako je Duvnjak ozlijeđen, imaju dovoljno dobrih igrača. Cindrić je među najboljim razigravačima svijeta. Krase ih snažna obrana s vratarima i kontre. Moramo igrati brzo i još brže trčati natrag u obranu", dodao je Appelgren za Slobodnu Dalmaciju.

Appelgren trenutno ima 30 obrana i visokih 44% na cijelom turniru i nikako ne bi bilo dobro kada bi ga naši igrači od početka razbranili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo