KARABATIĆ SE NAKLONIO JUNAKU KAUBOJA I OTKRIO RAZLOGE PORAZA: / 'Bio je odličan, a Hrvatska je zaslužila pobjedu'

Image
Foto: AFP

Hrvatska je ovom pobjedom osigurala treće mjesto u skupini i plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju.

23.1.2019.
19:52
AFP
VOYO logo

Hrvatski rukometaši pobijedili su Francusku sa 23-20 (11-11) u posljednjem dvoboju grupne faze odigranom u srijedu u Koelnu, a naša je reprezentacija tako osigurala treću poziciju u skupini I, koja joj donosi utakmicu za peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Kauboji su većim dijelom utakmice vodili, a iz dobre obrane u drugom poluvremenu hrvatski su rukometaši kontranapadima došli do prednosti od četiri pogotka (20-16) u 50. minuti i imala napad za +5. Francuzi su se približili na dva gola zaostatka, ali je naša reprezentacija izdržala i svladala aktualne svjetske prvake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[nethr_galerija url="https://net.hr/sport/rukomet/rovovska-bitka-u-lanxess-areni-ove-slike-govore-vise-od- tisucu-rijeci/"]

Psihički teško

"Nismo se htjeli odmarati. Svaka utakmica se igra da se dobije. Ali znali smo da idemo dalje pa nije baš bilo lako psihički jer smo željeli i čuvati energiju i dobiti utakmicu. Hrvatska je zaslužila pobjedu, golman je branio odlično. Promašili smo puno zicera i tu smo izgubili utakmicu", rekao je Luka Karabatić, čije riječi prenosi RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U polufinalu ćemo najvjerojatnije na Dansku. Gledat ćemo večeras tu utakmicu. Svi smo umorni, ali sad smo u polufinalu i idemo po medalju", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo