Propjevala Karabatićeva djevojka: 'Kladila se po naređenju'

1.10.2012.
13:45
VOYO logo

"Jeny Priez se kladila na poraz Montpelliera po naređenju i to novcem koji joj je dao Luka", rekao je njezin odvjetnik Antoine Camus.

Podsjetimo, riječ je o ilegalnom klađenju koje se navodno dogodilo u svibnju ove godine. Montpellier je u tom trenutku već osigurao naslov francuskog prvaka, tako da mu gostovanje kod Cesson-Rennesa u 24. kolu nije bilo od rezultatske važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od optužbi da su namjestili utakmicu Nikola Karabatić i njegov brat Luka te ostala šestorica sadašnjih i bivših igrača Montpelliera koje je privela francuska policija odlučili su se braniti – šutnjom!

Odvjetnik osumnjičenih otkrio je koji će biti stav obrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica nije bila namještena. Dovoljno je samo pogledati snimku. No, moji će klijenti priznati da se inače klade", rekao je odvjetnik.

To je dovoljno je za ozbiljnu kaznu rukometašima jer je francuskim sportašima zakon zabranio klađenje 2010. godine. Mogli bi dobiti pet utakmica suspenzije i 15 tisuća eura kazne, a za namještanje utakmice, ako im se dokaže, i do pet godina zatvora i 75 tisuća eura kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, riječ je o utakmici Montpelliera i Rennesa (28:31) iz svibnja, kada je Karabatićeva momčad već osigurala naslov. Tada su igrači te njihove supruge i djevojke uplatili 70 tisuća eura kladeći se da će Montpellier izgubiti, a zaradili su 200.000 €.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo