pobjeda nexea u grčkoj / Jaganjac i društvo slavili u Pireju i stigli nadomak EHF kupa: Grke bodrila i nekolicina Delija

Image

Iako su bili favoriti, Našićani nikako nisu imali lak zadatak i grčka momčad se pokazala kao tvrd orah

19.11.2018.
8:01
VOYO logo

Rukometaši našićkog NEXE-a na pragu su svog trećeg nastupa u skupinama EHF kupa nakon što su u susretu trećeg pretkola spomenutog natjecanja ostvarili pobjedu protiv Olympiacosa

Na vrućem gostovanju u Pireju rukometaši NEXE-a su pobijedili domaći Olympiacos 25:22 pa su uoči uzvrata koji je na rasporedu 24. studenoga u 19 sati u dvorani Osnovne škole Kralja Tomislava u Našicama u značajnoj prednosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su bili favoriti, Našićani nikako nisu imali lak zadatak i grčka momčad se pokazala kao tvrd orah. Među najboljim pojedincima kod hrvatske momčadi bio je vratar Mihailo Radovanović, koji je nekoliko puta skidao čiste zicere grcima, a susret je završio s respektabilnih 14 obrana. 

Grci su u nastavak ušli hendikepirani. U 24. minuti izravni crveni karton zaradio je Toniazzo. U nastavku se dugo vodila 'šahovska bitka' i na konačnih plus tri gosti su došli tek u posljednje dvije minute susreta. Minutu i pol prije kraja imali su 25:21, no Grci su postigli još jedan pogodak i smanjili na tri razlike. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći kako su "gromovi" u dvorani Melina Merkouri imali i potporu 50-ak svojih navijača prijatelja kluba. Među domaćim navijačima vidljiva je bila srpska zastava. Naime, poznato je kako navijači Olympiacosa i Crvene zvezde su u bratskim odnosima, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo