SREBRO ZLATNOG SJAJA / Ivica Obrvan ne skriva zadovoljstvo: 'Iskreno, nismo ovo očekivali. Ne sa svim ozljedama'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

S finala SEHA lige izvještava Nika Aurora Ključarić

5.9.2021.
22:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši mađarskog Veszprema osvajači su ovosezonske SEHA lige nakon što su u nedjelju u finalu završnog turnira u Zadru poslije boljeg izvođenja sedmeraca s 31:29 (27:27) svladali PPD Zagreb.

Nakon utakmice trener Veszprema, Momir Ilić, očito je bio zadovoljan svojim prvim trenerskim naslovom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj prvi trenerski naslov i moram reći da se osjećam posebno. Veliki trud danas sa strane PPD -a Zagreb, stvarno pametna izvedba. Zadovoljan sam pobjedom na kraju, ali ne i načinom na koji smo odradili. Rekao sam ovo i nakon nakon polufinalne utakmice i reći ću i sada - pred nama je dug put kao momčad i nadam se da ćemo biti puno bolji", kazao je trener nakon pobjede.

Image
ZAGREBAČKI LAVOVI IPAK NISU USPJELI /

Neviđena drama na Višnjiku: Veszprem je novi prvak SEHA lige, kakva završnica u Zadru

Image
ZAGREBAČKI LAVOVI IPAK NISU USPJELI /

Neviđena drama na Višnjiku: Veszprem je novi prvak SEHA lige, kakva završnica u Zadru

'Nismo ovo očekivali'

Momčad PPD-a danas se uistinu dokazala na terenu. Grizli su za tom pobjedom i primijetilo se kako su u istom rangu s prošlogodišnjim, odnosno sada već, ovogodišnjim pobjednicima SEHA lige. No, bez obzira na poraz, trener PPD-a Ivica Obrvan zadovoljan je viđenim:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju zaslužena titula Veszprema, iskoristio bih priliku da im čestitam, kao i organizatorima i mojim igračima na ovom nevjerojatnom turniru. Ovo zapravo nismo očekivali, ne sa svim ozljedama s kojima se trenutno suočavamo. Moram istaknuti svoje mlađe igrače poput Klisa, Vistoropa i Sirotića koji su svi bili izvanredni danas. Ovo puno znači i nadam se da će nam ovo biti poticaj pred dugu sezonu."

PPD-ov Luka Lovre Klarica danas je igrao važnu utakmicu, i to u svom rodnom gradu Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobar je osjećaj igrati doma, ali iskustvo nije bilo puno bez gledatelja. Ovo je veliko iskustvo za nas mlađe igrače. Zadovoljan sam svojim učinkom, ali osjećam da ima još puno prostora za poboljšanja. Ipak, ovo je sjajan rezultat za nas na kraju, ali i veliki vjetar u leđa za nas na početku nove sezone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo