HRVATICE TEK SADA ČEKA NAJGORI POSAO: / Evo kada naše rukometašice igraju za polufinale i s kojim reprezentacijama

Image
Foto: Profimedia

Hrvatska sada ulazi u skupinu 2 u kojoj su još Norvežanke, Njemice i Rumunjke

8.12.2020.
21:47
Profimedia
VOYO logo

Hrvatske rukometašice su u napetoj završnici svladale reprezentaciju Srbije sa 25-24 (14-14) te s tri pobjede osvojile prvo mjesto u skupini C prvog kruga natjecanja na Europskom prvenstvu u Danskoj pa će u drugom krugu krenuti s maksimalna četiri boda.

Dora Krsnik je sa šest pogodaka bila najbolji strijelac hrvatske reprezentacije. Ćamila Mičijević postigla je pet pogodaka, a Larissa Kalaus četiri. Triput je mrežu zatresla Josipa Mamić. Tea Pijević je imala sedam obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska sada ulazi u skupinu 2 u kojoj su još Norvežanke, Njemice i Rumunjke. Norvežanke su prenijele četiri boda, Njemice dva, a Rumunjke nijedan bod.

Image
Foto: PROFIMEDIA

Tijana Simatovic of Serbia against Katarina Jezic and Ana Debelic of Croatia during the EHF EURO 2020 European Women's Handball preliminary round match between Serbia and Croatia at Sydbank Arena in Kolding in Denmark, on December 8, 2020.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix),Image: 574531534, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Satnica odigravanja susreta u drugom krugu neće biti poznata dok se ne kompletiraju večernji susreti u skupinama A i C, ali poznato je kako će Hrvatice imati četiri dana odmora do sljedeće utakmice i to zato što si prve u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim im slijedi u ponedjeljak sraz protiv Rumunjske i dan kasnije protiv Njemačke. Hrvatskoj bi bile dovoljne dvije pobjede u tri utakmice u skupini da bi polufinale bilo osigurano.

Polufinala su na rasporedu 18. prosinca, a finale je dva dana kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo