HORVAT UOČI ODLASKA NA SP SAMO ZA NET.HR: / Upozorava na opasnog protivnika - 'Ne smije im se popustiti, moramo biti oprezni'

Image
Foto: Net.hr

Zlatko Horvat je ipak pronašao nekoliko minuta i samo za Net.hr najavio što ih čeka na Svjetskom prvenstvu

12.1.2021.
10:32
Net.hr
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija otputovala je, u utorak ujutro, u Egipat na Svjetsko prvenstvo, koja će se održati od 13. do 31. siječnja, a u zagrebačkoj zračnoj luci jedini ih je od novinara došao ispratiti naš reporter.

Reprezentativci su, na praznom aerodromu, vrlo brzo, prema protokolu, morali odraditi "cheking" i ukrcati se na zrakoplov, ali je Zlatko Horvat ipak pronašao nekoliko minuta i samo za Net.hr najavio što ih čeka na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo se spremili, sada kreće polako nervoza. Ali ima vremena, utakmica je za tri dana, taman ćemo se aklimatizirati. Nadam se da je sve pod kontrolom što se tiče ovih mjera. Jedva čekamo da krene. Nas nekolicina je već 15 dana na pripremama i jedva čekamo da krene", rekao nam je Horvat.

Uoči prvenstva odigrana je prijateljska utakmica sa Španjolskom, u kojoj je Hrvatska uvjerljivo slavila, ali Horvat misli da to i nije neki pokazatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te prijateljske utakmice nisu neki pokazatelj i ne bi ih spominjao puno. Dobro je što smo igrali protiv Španjolske da vidimo u kojem smjeru idemo. Bila je to dobra utakmica jer smo već bili malo teži, ali htio bih sačekati s prognozama i pokazateljima na kojem smo nivou", veli nam Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni su vrlo ozbiljni'

Reprezentaciji su se u posljednjih trenutak priključili vratar Šego i srednji vanjski, Karačić, ali nisu još spremni.

"Skoro smo kompletni, nikada nije bilo idealno, tako da navikli smo na to. Svi trebaju biti zdravi i 100 posto spremni, a Karačić i Šego nadam se da će se oporaviti što prije. Što se ostalih tiče dobri smo i nemamo nekih problema", kaže Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu upozorio je da ih odmah na otvaranju čeka vrlo neugodan protivnik, što mnogi možda i ne bi pomislili. Ali sve nam je objasnio.

"Protiv Japana je važno ući motivirano u utakmicu, ne smije im se popuštati ni malo. Oni se vrlo ozbiljna reprezentacija, pripremali su se za Olimpijske i sada još dodatno u prošlih par mjeseci bit će opasan protivnik. Ali mi ćemo ih analizirati dobro i već ih jesmo analizirali i nadam se da neće biti većih problema, moramo biti oprezni", završio je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo