HORVAT GOVORIO O VELIKOM HENDIKEPU KOJI MUČI DIO KAUBOJA: / 'Nisam jedini koji je imao taj problem, ali zbog njega će mi biti lakše'

Image
Foto: Profimedia

U srijedu je počeo lov na svjetsko zlato

14.1.2021.
10:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u petak u 18 sati otvara Svjetsko prvenstvo u Egiptu nastupom protiv Japana.

"Kao i u većini slučajeva, idemo utakmicu po utakmicu, vidjeli smo sve značajke Japana i vjerujem da ćemo dobro odraditi posao. Moramo biti koncentrirani i ne smijemo im dati da se razmašu. Ne treba Španjolsku uzimati nešto previše ozbiljno, to je pripremna utakmica u kojoj je netko bolje, a netko lošije reagirao. Najvažnije kada krene turnir da igraš sve bolje i bolje i na to budeš fokusiran", rekao je uoči nastupa Zlatko Horvat. Za razliku od prethodnih akcija ovaj put će ju biti nešto lakše zbog povratka Ivana Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije je bila situacija da sam igrao jako puno, a nije to lako, skoro 60 minuta po svakoj utakmici. Ali izdržavao sam, naravno da je lakše kada je Čupić ovdje, sigurno će s energetske strane biti lakše", kazao je.

Dodao je kako je veliki hendikep za sve što veliki dio igrača ove sezone nije puno igrao, pogotovo veće utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto se i igralo, ali naravno da fali kontinuitet dobrih i jakih utakmica. Međutim nisam jedini koji je imao taj problem, možda samo Nijemci preko svog prvenstva imaju dovoljan broj takvih utakmica", poručio je te je progovorio i o sjajnom uspjehu rukometašica na nedavnom Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači nam puno njihov uspjeh. Drago mi je da su i one dobile taj kult reprezentacije i probudile ga. Ako nastave tako imat će puno uspjeha. Mi taj kult već dugo njegujemo i drago mi je zbog njih, da su se nagradile broncom, baš mi je drago da imaju tu uspomenu s tog prvenstva", poručio je. Osvrnuo se za kraj i na kritike upućene organizatoru. Točnije prokomentirao je izjavu Norvežanina Sandera Sagosena da organizacija na SP-u izgleda kao Divlji zapad.

"Kod nas je zasad sve dobro organizirano, naravno da ima nekih problemčića, ali tek smo došli", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo