Gobac napao Balića: 'To su smiješne izjave!'

'Što su suci bitni kad baciš u aut 15 lopti?! To su smiješne izjave. Imali smo otvoren put do zlatne medalje, a uprskali smo.

24.1.2012.
13:59
VOYO logo

Ivano Balić je nakon poraza od Španjolske bjesnio na suce te izjavio da su se on i suigrači morali boriti "protiv protivnika i ona dva idiota", pa poručio kako mu je već pun kufer svega.

No, gazda hrvatskog rukometa Zoran Gobac ne dijeli Balićevo mišljenje. Naprotiv, uoči velikog okršaja s Francuzima upro je prstom baš u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su smiješne izjave. Što su suci bitni kad baciš u aut 15 lopti?! Imali smo otvorena vrata polufinala, rekao bih čak i otvoren put do zlatne medalje, a uprskali smo. Neka igrači pogledaju snimku i neka oni zbog kojih smo izgubili konačno to priznaju. Neću nikoga imenovati, ali znate o kome govorim. Nikako nije dobro kad se jednom gleda kroz prste za deset lopti, a drugima se zamjera jedna ili dvije. Igračima i stožeru pripada slava, ali sad je njihova i odgovornost. I dalje vjerujemo da idemo u polufinale, no ovakve se utakmice ne smiju ponavljati", izjavio je Gobac za 24sata te dodao kako će u utakmicama protiv Francuske i Mađarske biti krvi do koljena.

A okršaj Hrvatske i Francuske ponudit će i sraz starih 'prijatelja' Balića i Nikole Karabatića. Na prvom susretu u hotelu Park nakon dolaska Hrvatske, Slovenije i Islanda iz Vršca, francuski reprezentativac se izljubio i izgrlio s brojnim hrvatskim igračima, dok se kod Balićeva stola nije se zadržavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko sam uspio vidjeti, Lacković dobro igra, Alilović također, djeluje mi da su vaši igrači silno motivirani za polufinale u Beogradu. Balić? Znam da me čeka. Pohrvat ćemo se, nema problema", poručio je Karabatić uoči susreta.

Više o temi: specijal-201102150360004-Europsko prvenstvo u rukometu 2012

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22. siječnja: Hrvatska - Španjolska (22:24) 24. siječnja: Hrvatska - Francuska 25. siječnja: Hrvatska - Mađarska

Redoslijed: 1. Španjolska 7, 2. Hrvatska 4, 3. Mađarska 3, 4. Island 2, 5. Slovenija 2, 6. Francuska 2 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo