FOTO: / Majka i kći tvorci senzacije iz Sesveta!

Rukometašice Sesveta u polufinalu Kupa iznenadile su favoriziranu Lokomotivu i plasmanom u finale izborile nastup u Kupu kupova, što je najveći uspjeh tog kluba.

2.5.2011.
13:42
VOYO logo

"Nismo samo mi zaslužne, nego cijela ekipa i logistička podrška koju vodi Mato Vidović", istaknula je Elena Nemaškalo, nekadašnje najbolje svjetsko krilo, reprezentativka bivšeg Sovjetskog Saveza, ali i hrvatske reprezentacije.

Bivša vrsna rukometašica postala je prva trenerica Sesvećanki u studenome prošle godine i ovo joj je prvi samostalni trenerski posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unijela sam malo elemenata ruske škole", istaknula je Elena za kojom je u Sesvete u vrlo kratkom roku stigla i njezina kći Katarina.

"Prvi dio sezone igrala sam za Izgradnju iz Zaprešića. U međuvremenu je klub napustio Prvu ligu, a ja sam otišla na operaciju koljena", rekla je 21-godišnja Kaća, studentica treće godine novinarstva, koja je već operirala križne ligamente na oba koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je Kaća i u seniorskoj reprezentaciji kada je izbornik bio Zdravko Zovko", pohvalila je mama Elena svoju kćer, te najavila da će u sljedećoj sezoni rukometni klub iz Sesveta pucati na sam vrh hrvatske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo